Televizyona Açılan Kapı

k

22 Ekim 2014 Günlük Burç Yorumları

Astroloji: 22.10.2014 Astrolog Nuray Sayarı,Rezzan Kiraz,Susan Miller Gibi Tanınmış Astrologların Burç Yorumları,22.10.2014 Çarşamba





KOÇ burcu 22 Ekim 2014 yorumu

Birçok konuda kafanız sistemli çalışacak. Özgürlük ve değişkenlik isteğiyle hareket edebilir, yapacağınız görüşmelerde, iyi bağlantılar sağlayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmeye yatkın bir dönemdesiniz.

BOĞA burcu 22 Ekim 2014 yorumu

İş alanlarında aktif bir haftaya başlıyorsunuz. Beklenmedik yerlerden destek alabilirsiniz. İş dünyasında yaratıcı yönlerinizin üzerine gitmelisiniz. Gün içinde özel hayatınızda yetersizlikleriniz olabilir.

İKİZLER burcu 22 Ekim 2014 yorumu

Geleceğiniz için adım atmak adına harika bir gün olabilir. Dış ortamlarda veya farklı insanlarla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. İş sorumluluklarınızın düşüncelerinizde sizi aşağıya çkemesine izin vermeyin.

YENGEÇ burcu 22 Ekim 2014 yorumu

İş konularında bugünün olumlu enerjisinden yararlanın. Ortaklaşa para konularında mantığınız devrede olacak. Eğlence ve aşk hayatınıza yapacağınız harcamalar canınızı sıksa bile, keyfinizi artırabilirsiniz.

ASLAN burcu 22 Ekim 2014 yorumu

Düşündüklerinizi hayata geçirmek kolay olabilir. Sevdiğiniz insanla yapacağınız seyahat ve yolculuk planları sizi heyecanlandıracak. İşleriniz için bugünün olumlu enerjisinden yararlanmalısınız.

BAŞAK burcu 22 Ekim 2014 yorumu

Kafanız yapılması gerekenler adına çok hızlı ve yapıcı çalışabilir. İş alanlarınızda duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz. Yakın çevre sorumluluklarınızın sizi fazla bunaltmasına izin vermeyin.

TERAZİ burcu 22 Ekim 2014 yorumu

Sevdiğiniz insanla iletişiminiz güçlü akacak. Değişimlerden hoşlanacaksınız. Yaratıcılığınızın yüksek olacağı bir gün içerisindesiniz. Kafanıza takılan tek şey bu aralar parasal durumunuz olabilir.

AKREP burcu 22 Ekim 2014 yorumu

İş alanlarınızda şanslı etkilere sahip olacaksınız. Evinizde vakit geçirecekseniz, işlerinizi tamamlamak keyif verebilir. Hayatınızdaki bazı şeyler moralinizi bozsa bile, çok fazla etki altında kalmayın.

YAY burcu 22 Ekim 2014 yorumu

Sanatsal ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde farklı oluşumlara açık bir gün geçirebilirsiniz. Kalbiniz boşsa, karşı cinsle iletişiminiz hızlı akacak. Hayatınızdan gitmesi gereken insanlar ise hâlâ çevrenizde.

OĞLAK burcu 22 Ekim 2014 yorumu

Aile hayatınızda değişimlere açıksınız. Parasal konularda yumuşamaya müsaitsiniz. Arkadaş ilişkilerinizde detayları gözden kaçırıyorsunuz, bu da hak etmediğiniz şeyler yaşamanıza neden oluyor.

KOVA burcu 22 Ekim 2014 yorumu

Arkadaşlarınızla güzel planlar içerisine girebilirsiniz. İletişime ve gruplara dayalı işlerinizde şans sizden yana olacak. İnsanları ikna etmek, yapabileceklerinize inandırmak kolay olabilir.

BALIK burcu 22 Ekim 2014 yorumu

Kariyer alanlarınızda esnek ve heyecanlı duygular içinde olacaksınız. Dış ortam ilişkilerinizin ve iş ortamlarınızın moralinizi kolay etkilemesine izin vermemeye çalışın. Maddi konularda yardım göreceksiniz.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 

Canli Tv

  ©   blogger-temalar.blogspot.com