Televizyona Açılan Kapı

k

10 Kasım Burç Yorumları, Tüm Burçlar, Yorumları

Astroloji: 10.11.2014 Astrolog Nuray Sayarı,Rezzan Kiraz,Susan Miller Gibi Tanınmış Astrologların Burç Yorumları,10.11.2014 Pazartesi


KOÇ

Bugün yapacağınız işlerde var olan düzenden çok çabuk sıkılabilirsiniz. Enerji fazlanızla aniden bir şeylere karar veriyorsunuz ama çok çabuk vazgeçiyorsunuz. Kafa karışıklıklarına dikkat etmelisiniz.

BOĞA

Aşk hayatınızda, sosyal ortamlarınızda ve arkadaş çevrenizde enerjik birtakım planlar ve aktiviteler içinde yer almak isteyeceksiniz. Kendi ilgi alanlarınıza yönelmelisiniz. Kendinizi iyi hissediyorsunuz.

İKİZLER

İş ortamlarınızda yapabilecekleriniz bugün sizi tatmin edebilir. Özel hayatınızda önemli kararlar alıyor ama çok çabuk vazgeçiyorsunuz. Risk almaktansa planlı adımlar atmaya özen göstermelisiniz.

YENGEÇ

Bugün, duygusal yanlarınızı idare etmekte zorlanabilirsiniz. Kafa karışıklıklarına dikkat edin. Birçok alana yayılmak ve ilginizi göstermek istiyorsunuz. Bu, enerjinizi boşa harcamanıza neden oluyor.

ASLAN

Maddi konularda, düşündüklerinizle yaptıklarınız arasında fark olabilir. Eğlenceli ortamlara girme ve aşk hayatınızda risk alma isteğinizi dizginlemeye çalışın. Fikirleriniz ve planlarınız çabuk değişebilir.

BAŞAK

Bugün, sizin de birtakım isteklerinizin olduğunu karşı tarafa anlatmalısınız. Özel hayatınızda kafanız karışık olabilir. Ev hayatınızda çabuk sıkılmaya meyilli olabilirsiniz. Gereksiz düşünceleri bırakın.

TERAZİ

Gerileyen Merkür, sizin iletişim alanlarınızı etkiliyor olacak. Bu dönem anlaşmalarınızdaki şartları iyice gözden geçirin. Reklam, satış, pazarlama ve iletişime dayalı işlerinizde başlangıçlardan kaçının.

AKREP

Sosyal ortamlarda ve arkadaş çevrenizde bir arada olacağınız insanlara karşı anlayışınız düşük çalışabilir. Yaratıcılıkla ilgili konularda farklı uğraşılar her zamankinden daha fazla ilginizi çekecek.

YAY

Toplum önünde ve kalabalık yerlerde memnuniyetsiz olabilir ve gerginlik hissedebilirsiniz. Hayatınıza dair yapmak istediğiniz birçok şey olmasına karşın harekete geçme konusunda kararsızsınız.

OĞLAK

Dış ortamlarda bir arada olacağınız insanlara karşı anlayışınız düşük olabilir. Hayatınızı gözden geçireceğiniz noktalarda geleceğiniz için dikkatli adımlar atmalı ve her şeyi planlamalısınız.

KOVA

Alacak-verecek işlerinizde bazı isteksizlikler söz konusu olabilir. İnsanları kıramadığınız için bu sıralar harcamalarınız artabilir. Arkadaş ortamlarınızda para konularına çok girmemeye çalışmalısınız.

BALIK

Bugün, hayatınızda var olan düzenden çabuk sıkılabilirsiniz. Özel hayatınızda, sevdiğinizle göz önünde olacağınız ortamlarda ve kalabalık yerlerde anlaşmazlıklar görülebilir. İletişiminize çok dikkat edin.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 

Canli Tv

  ©   blogger-temalar.blogspot.com