Televizyona Açılan Kapı

k

4G’nin Türkiye'ye Ne Zaman Geleceği Açıklandı!

4G HIZLIMI 4G İLE 3G FARKI NEDİR 4G NE ZAMAN KULLANILACAK 4G'NİN ÜLKEMİZE NE ZAMAN GELECEĞİ AÇIKLANDI TÜRKİYEYE 4G NE ZAMAN GELECEK


4G'nin Türkiye'ye Ne Zaman Geleceği Belli OlduTurkcell`in CEO`su Süreyya Ciliv`in açıklamasına göre 4G ülkemiz`de yakın bir tarihte aktif şekilde kullanılmaya başlanacak. Yeni akıllı telefon alacaklar ya da almış olanlar için de müjdeli bir haber bu. nedeniyse telefonlarımızda 4G özelliği varken, biz 3G kullanmaya mahkum durumdaydık. Turkcell`in gerçekleştirmiş bulunduğu “Turkcell Teknoloji Zirvesi“nde açıklamalarda bulunan Ciliv, türkiye`deki mobil kullanımın ne kadar yaygın olduğuna parmak bastı.
Firmaların büyümesindeki en büyük etkenin mobil teknolojiler olduğunu dile getiren Ciliv, 4G teknolojisinin bu günlerde aktif olarak kullanılmasının ne kadar ciddi olduğundan bahsetti. Artan mobil veri trafiği de bunun en büyük kanıtlarından bir tanesi. Bakanlıkla yaptığı görüşmelerin müspet olduğunu söyleyen Turkcell CEO`su, 4G internet hızının 2015`in ilk aylarında mutlaka kullanılmaya başlanacağını belirtti.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 

Canli Tv

  ©   blogger-temalar.blogspot.com