Televizyona Açılan Kapı

k

Avea 2015 Ücretsiz İnternet(APN) Ayarları

Yoğun istek üzerine, yine avea – turkcell – vodafone hatları için ücretsiz internet(apn) ayarlarını sizlerle paylaşıyoruz. 


Bloğumuzda fark ettik ki avea kullanıcılarını unutmuşuz, ekibimiz ile sizlere kendimizi nasıl affettirebiliriz diye düşünürken yine parlak fikirlere sahip olan editörümüz Yusuf Bey, diğer hatlara tanımış olduğumuz bedava handler uygulaması neden avealı kullanıcılarımız için yapmıyoruz dedi. Ortaya parlak fikir atıldıktan sonra ekibimiz sizler için yine bir ücretsiz internet tarifi buldu. Bunun için OperaMini7.5.3.apk uygulaması lazım, bu uygulamayı size ücretsiz direk olarak indirebileceğiniz linkler vereceğiz. Diğer siteler gibi sizlere illa reklamlara tıklayın diye zorlamayacağız direk telefonunuza ya da bilgisayarınıza indireceksiniz. Neyse yeter bu kadar geyik. Öncelikle telefonumuzdan bağlantı ayalarına girip aşağıda vermiş olduğumuz ayarları yapıyoruz. Ayarlar>>Bağlantı Ayarları>>Erişim Noktası kısmına gelince burada telefonumuzun menü tuşuna basarak “Yeni APN” seçeneğini seçiyoruz ve aşağıdaki ayarları giriyoruz.

İsim: Avea WAP
APN: wap
Proxy: 213.161.151.201
Bağlantı noktası: 8080
Kullanıcı adı: gprs
Şifre: gprs
Sunucu: http://wap.avea.com.tr
MMSC: Ayarlanmadı
MMS proxy: Ayarlanmadı.
MMS bağlantı noktası: Ayarlanmadı
MCC: 286MNC: 01
Kimlik doğrulama türü: Yok
APN türü: Default

Bu ayarları girdikten sonra, telefonumuza aşağıdaki linkte bulunan OperaMini7.5.3.apk adındaki programı indiriyoruz, genellikle Dosyalarım>> download klasöründe yer alır, buradan bu programı seçip kuruyoruz. Eğer güvenlik hatası verirse, Ayarlar>>Güvenlik>>Bilinmeyen kaynaklar buradaki seçeneği işaretliyoruz. Daha sonra tekrar dosyalarıma tıklayıp download klasörüne giriyoruz ve uygulamamızı açıyoruz. Uygulamamızı açtıktan sonra kuruluma başlayacaktır, kurulum bittikten sonra sizlerde Avea ücretsiz beleş internet’e sahip olacaksınız…

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 

Canli Tv

  ©   blogger-temalar.blogspot.com