Televizyona Açılan Kapı

k

Android için rahatsız etme modu


Merhaba Teknogam okurları bugün sizlere android e uyumlu rahatsız etme modunu anlatacağım...

iOS 7 ile birlikte iOS cihazlarda tanıtılan Rahatsız Etme modunu Android’e uyarlamış bir uygulama. Bu uygulamayla birlikte siz güzel bir uyku çekerken, telefonunuz gelen aramaları, mesajları ve bildirimleri sizin yerinize idare ediyor. İdare etmekten kastımız ise, çok önemli ve gerekli olmadığı sürece telefondan hiçbir ses çıkmamasını sağlamak.
Yine otomatik olarak her gece belirlenen saatlerde açılan ve sabah belirlediğiniz saatte de kapanıyor. Bu süreçte telefonu tamamen susturup, hiçbir ışık dahi çıkmamasını sağlayan uygulama, bunları yaparken önemli bildirimler ve aramaları da gözden kaçırmıyor.
Uyku sırasında bir arama alırsanız, uygulama otomatik olarak seçtiğiniz mesajı arayan kişiye gönderiyor. Ancak kişi aramaya devam ederse, uygulamamız telefonu çaldırarak size ulaşmalarını sağlıyor. Telefon çalmadan önce arayan kişinin kaç kez araması gerektiğini belirleyebildiğiniz gibi, kendi listenizi oluşturarak da belirli kişilerin direkt olarak ilk aramada size ulaşabilmesini sağlayabiliyorsunuz.

İndirme linki apk:

http://dosya.co/dqgwb4izgepq/Nights_Keeper.v2530.apk.zip.html

#Öztürk

Anahtar Kelimeler: rahatsız etme, android rahatsız etme mod, uyku modu

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 

Canli Tv

  ©   blogger-temalar.blogspot.com