Televizyona Açılan Kapı

k

FACEBOOK BEGENİ HİLESİ 8 NİSAN 2015 (video anlatimli)

Merhablar arkadaslar bugun sizlere facebook durum begendirmeyi gosterecem android de olur sadece. ASAGİDAKİ VİDEO YU İZLEYİNİZ TUSUNA TİKLARSANİZ VİDEO ACİLİR ANLATİM İ İZLEYEBİLİRSİNİZ. Hadi kolay gelsin arkadaslar...



1 yorum :

  1. Hızlı Facebook Beğeni
    Facebook sitesi arkadaşı çok olan kişiler için oldukça iyi ve zevkli bir sosyal paylaşım sitesiyken arkadaşı olmayan kişiler için de bir o kadar zevksizdir. Eğer sizler de arkadaşı az olan kişilerdenseniz facebook sitesi size zevk vermiyor demektir. Bu siteden zevk alabilmek ve keyifli vakit geçirebilmek için beğeni sayınızın fazla olması gerekir. Beğeni sayınızı arttırmanın birçok yolu vardır. Bunlardan en çok işe yarayanı facebook beğeni hilesi kullanmaktır. Bu hileye birçok siteden ulaşabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken şey hile paylaşan siteye girerek hileyi nasıl kullanacağınızı çözmektir. Düzgün bir şekilde hileyi kullandığınız takdirde dakikalar içinde hiç beğenilmeyen gönderiniz kalmayacaktır. Bu hile sayesinde bir dakika içinde binlerce beğeni alabilirsiniz.
    Beğendirme Siteleri
    Gönderilerinizin beğenilmemesi sizi oldukça üzüyorsa facebook beğendirme hilelerini kullanabilirsiniz. facebook beğendirme hilesi hemen her sitede kolayca bulunabilen ve sayesinde dakikalar içinde binlerce beğeni alınabilen hilelerdir. Hilelerin kullanışı da oldukça basittir. Gönderinizin linkini sisteme girdiğinizde hızlı bir şekilde beğeni sayınız artacaktır. Dilerseniz otomatik beğeni sitelerini de kullanabilirsiniz. Otomatik beğeni sitelerine bir kez üye olmanız yeterlidir. Bu sitelere üye olduktan sonra paylaştığınız her şey hemen beğenilir ve ekstra bir hile kullanmanıza da gerek kalmaz. Bu tür siteler arasından güvenilir siteleri tercih ederseniz ilerleyen zamanlarda sorun yaşamazsınız. Eğer güvenilir olmayan bir siteyi kullanırsanız bir zaman sonra facebook hesabınız çalınabilir ve virüslü paylaşımlar yapabilir. Buda tanıdıklarınıza rezil olmanız anlamına gelecektir.
    Beğendirme Hileleri
    Facebook beğeni hileleri arkadaş sayısı az olan kişiler için hemen beğeni almanın en önemli yoludur. Bu sitelerin sayıları da oldukça fazladır. Eğer sizler de beğeni sayısı az olan kişilerdenseniz facebook beğendirme sitesini kullanabilirsiniz. Bu site sayesinde istediğiniz her paylaşım istediğiniz kişi sayısı kadar beğenilir. Beğeni sayınızın fazla olması sosyal medya da popüler olmanızı da sağlayacaktır. Dilerseniz otomatik beğeni sistemlerini de kullanabilirsiniz. Bu sistemlere üye olduğunuzda bir kez daha hile kullanmanıza gerek kalmaz. Paylaştığınız her gönderi birkaç saniye sonra yüzlerce kişi tarafından otomatik olarak beğenilir.

    YanıtlaSil

 

Canli Tv

  ©   blogger-temalar.blogspot.com