Televizyona Açılan Kapı

k

Bu Tarz Benim Evrim Bakas Kimdir?

Nur Yerlitaş gibi fenomen bir ismi bünyesinde barındıran Bu Tarz Benim yarışmasının jüri koltuğunda İvana Sert ve Kemal Doğulu da oturuyor. Uğurkan Erez'in de hafta sonları jüriye katkı yaptığı program bu senenin en çok konuşulan yapımlarından biri oldu.


13 farklı yarışmacının giydiği kıyafetler ile yıldızları toplamaya çalıştıkları program, yaşanan polemikler ile gündeme damgasını vuruyor. Hafta sonları en az bir ünlü ismin de jüride yer aldığı yarışmada ikinci sezonun da yarışmacıları şimdiden belli oldu.

Bu Tarz Benim'in ikinci sezonun da yarışacak olan iddialı isimlerden biri olan Evrim Bakas kimdir, kaç yaşındadır, boyu, kilosu kaçtır gibi soruların cevaplarına yazımızın devamında ulaşabilirsiniz.

19 Kasım günü yarışmaya konuk yarışmacı olarak katılan Evrim Bakas, 1991 yılında İstanbul'un Beyoğlu semtinde doğmuştur. 93-66-90 vücut ölçülerinde olan yarışmacı, 54 kilogram ağırlığında ve 1,68 metre boyundadır. Lise öğrenimini sürdürürken, yerel bir kanal olan Çay TV'de sunuculuk ve muhabirlik yapan Evrim Bakas'ın en büyük hayallerinden biri Nur Yerlitaş ile bir klipte oynamaktı. Konuk olarak katıldığı programda, Tarkan'ın Hüp adlı şarkısı ile podyuma çıkan Bakas, yaptığı dans ve seksi kıyafeti ile jürinin dikkatini çekti. Aslen Rize'li olan Evrim Bakas, yarışmanın yeni sozonunda yarışacak isimlerden biri oldu.



biyografi, bu tarz benim imran evrim bakas kimdir, evrim bakas biyografi, evrim bakas hayatı, evrim bakas kaç yaşında, evrim bakas kimdir, evrim bakas resimleri

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 

Canli Tv

  ©   blogger-temalar.blogspot.com