Televizyona Açılan Kapı

k

23 Aralık İki Dünya Arasında 537.bölümde neler olacak?

23 Aralık İki Dünya Arasında 537.bölümde neler olacak ?


nasıl gelişmeler yaşanacak fragmanı Özetiyle samanyolunda devam ediyor. Sevilerek izlenen İki Dünya Arasında 537.bölüm fragmanı yayınlandı! 23 Aralık salı günü İki Dünya Arasında dizisinin 537.bölümde neler olacak? ne gibi durumlar gelişecek aslının en son yapacağı hamle ne olacak.. Murat yine Aslı’nın Boğazı’na yapışıyor son bölümde, iki dünya Arasında yeni bölümü ile stv ekranlarında iyi seyirler dileriz

Stv dizisi İki Dünya Arasında 537.bölüm fragmanı Özeti devamında yeni bölümü ile Samanyolu Tv ekranlarında devam edecektir.

23 aralik iki dunya arasinda 537 23 Aralık İki Dünya Arasında 537.bölümde neler olacak?

Cabir tuzağa düşürüldüğünü anlar. Maya’yı da yanına alıp kaçmaya başlar. Cabirler kaçarken Selimler takip etmektedir. Cabirler hızla Bayram’ın kendilerini beklediği tekneye doğru gider.
Sahra ve Selim endişe ile Cabir’i takip etmektedir. Maya’ya bir şey olacak diye korkmaktadırlar.
Aslı telefoncuya telefonu verip çıkar. Bir parka gidip oturur. Kendi kendine muhasebe yapmaktadır. Telefon olmazsa ne yaparım? Bu sırada her yerde Aslı’yı arayan Murat parkta aradığını bulur. Aslı ve Murat arasında yeniden bir kaçma-kovalamaca başlar. Cabir tuzağa düşürüldüğünü anlar. Maya’yı da yanına alıp kaçmaya başlar. Cabirler kaçarken Selimler takip etmektedir. Cabirler hızla Bayram’ın kendilerini beklediği tekneye doğru gider.

Sahra ve Selim endişe ile Cabir’i takip etmektedir. Maya’ya bir şey olacak diye korkmaktadırlar.
Aslı telefoncuya telefonu verip çıkar. Bir parka gidip oturur. Kendi kendine muhasebe yapmaktadır. Telefon olmazsa ne yaparım? Bu sırada her yerde Aslı’yı arayan Murat parkta aradığını bulur. Aslı ve Murat arasında yeniden bir kaçma-kovalamaca başlar.

Diğer yandan Ali, teknenin olduğu yere gelir. Bayram’ı bayıltır ve onun kıyafetlerini giyerek onun yerine geçer. Cabir ve Maya teknenin olduğu yere gelir. Cabir, arkası dönük olan ve Bayram sandığı Ali’ye olanları anlatırken Ali, Cabir’e döner. elindeki silahı Cabir’e yöneltir. Ali, Cabir’i vuracakken Sahralar gelir.. ve daha sonra kimsenin tahmin edemiyeceği bir şey olur!

Aslı en sonunda Murat’ı atlatıp telefoncuya gider. Telefonunu almış tedirgin, etrafını kontrol ederek giderken Murat karşısına çıkar. Bu arada Kenan ve Necip cephesinde ise sürpriz gelişmeler olur.
İki Dünya Arasında heyecan dolu yepyeni bölümüyle,
Bu akşam saat 19.45’te stv’de!

23 Aralık 2014 salı günü yayınlanacak olan İki Dünya Arasında 537.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 

Canli Tv

  ©   blogger-temalar.blogspot.com