Televizyona Açılan Kapı

k

Bu Tarz Benim Almila Kuruoğlu Kimdir

Bu Tarz Benim'in yeni sezonunda yarışacak olan isimleri sayfalarımızdan sizlere tanıtmaya çalışırken, haklarında ulaştığımız bilgileri sizlere aktarıyoruz. 30 kasım akşamı yayınlanan bölümde yeni yarışmacılar ilk kez podyuma çıkarken, maalesef hepsi yarışmaya hak kazanamayacak.


Yeni sezona, ilk sezonda olduğu gibi 13 yarışmacı ile başlayacak olan Bu Tarz Benim'de genç kızlar giydikleri kıyafetler ile jüriyi etkileyerek, yarışmada yer alabilmek istiyor.

30 kasım akşamı Soner Sarıkabadayı ve Safiye Soyman'ın jüri koltuğundan katkıda bulunduğu yarışma, ilk sezonunun tamamlanmasından kısa bir süre sonra yayınlanmaya başlayacak.

Yarışmanın yeni adaylarından Amila Kuruoğlu kimdir ve kaç yaşındadır, şimdi dilerseniz bu soruların cevaplarını aktarmaya çalışalım.

Amila Kuruoğlu, 19 yaşında bir üniversite öğrencisi. 1.75 metre boyunda olan genç yarışmacı 36 beden. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Amila Kuruoğlu, rahatına çok düşkün olduğunu ve çok fazla para harcamayı sevmediğini belirtiyor. 56 kilogram ağırlığında olan Kuruoğlu, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve İvana Sert'ten 5'er puan, Safiye Soyman, Soner Sarıkabadayı ve Nur Yerlitaş'tan 4'er puan aldı.

Amila Kuruoğlu Resimleri;






almila kuruoğlu biyografi, almila kuruoğlu hayatı, almila kuruoğlu kaç yaşında, almila kuruoğlu kimdir, almila kuruoğlu resimleri, biyografi, bu tarz benim almila kuruoğlu kimdir

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 

Canli Tv

  ©   blogger-temalar.blogspot.com